lördag 27 mars 2010
Dr. Oetker Ristorante Pizza Prosciutto
Ingredienser: Vetemjöl, 27% tomatpuré, 14% kokt skinka (fläskkött, vatten, salt, dextros, aromer, rökarom), 14% ost (skivbar mozzarella, Edamer), vatten, vegetabilisk olja, yoghurt, jäst jodsalt, socker, olivolja extra fin, modifierad stärkelse, äggula, oregano, paprika, hydroliserat soja och veteprotein, vitlök, persilja, surhetsreglerande medel mjölksyra, aromer (innehåller mjölkbeståndsdelar och selleri), ingefära, peppar, laktos, maltodextrin, skummad mölk [sic], förtjockningsmedel (anthan, guarkärnmjöl, fruktkärnmjöl).
Pris: Ej noterat
Hyfsat trevligt yttre men när man sätter tänderna i den är torrhet allt som möter en. Botten är mer som hård pajdeg än den krispighet som krävs av pizzadeg. Småsur tomatsås. Förhållandevis tjocka och ganska smaklösa skinkbitar. Pizza är pizza men den här var jobbig att äta.
Betyg: 1/5
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar